Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:

Изберете валута:
Basic - Disk Space 200MB
Bandwidth 1000MB
FTP Accounts 3
POP/Webmail Accounts 15
Mailing Lists 10
MySql Databases 3
Sub domains 20

Personal - Disk Space 1000MB
Bandwidth 1000MB
FTP Accounts 3
POP/Webmail Accounts 25
Mailing Lists 10
MySql Databases 10
Sub domains 20

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
Plus - 2500MB Disk Space
1000MB Bandwidth
10 FTP Accounts
50 POP/Webmail Accounts
100 Mailing Lists
3 MySql Databases
50 Sub domains
3 Parked Domains

Premium - Upto 50 users
Unlimited Storage Space
Unlimited sets
Unlimited workspaces
Lifetime global domain name
Enhanced Security

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
T-200 -

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (18.204.227.117) од која сте и најавени.

Powered by WHMCompleteSolution